Știrile Curente

Meteo Horoscop
Au ajuns la spital cu fracturi
În Chișinău, căderea zăpezii presupune mai multe nevoi, decât bucurii. Pe trotuare s-a format polei, iar în consecință mai multe persoane au ajuns la Spitalul de Urgență cu fracturi.  Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Municipal de Urgență, Petru Craveț, până în prezent la traumatolog s-au adresat doar câteva persoane. Opiniile locuitorilor sunt, de regulă, împărțite. Unii sunt încântați de peisaj, iar alții spun că mersul pe stradă e o adevărată belea.

Din cauza ninsorii au fost închise străzile cu pantă Ganea, Timiș, Poștei, Vadul lui Vodă, Podul Înalt, Paris, Căușeni și stradela Uzinelor.
Potrivit Primăriei, la curățarea străzilor și la împrăștierea materialului antiderapant au fost antrenate 23 de utilaje. De asemenea, 40 de autospeciale și 400 de muncitori au fost scoși să curățe trotuarele, stațiile de așteptare a transportului public și teritoriile adiacente ale blocurilor de locuit. 
27 February 2018 19:45 335
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717