Știrile Curente

Meteo Horoscop
Impact fatal în județul Vaslui
Un accident rutier grav s-a produs astăzi în satul Târzii din județul Vaslui. Un microbuz din Republica Moldova, în care se aflau zece pasageri, s-a ciocnit frontal cu un automobil. În urma impactului, un om a murit, iar alți trei au fost răniți. Niciuna dintre persoanele aflate în microbuz nu a avut de suferit.  Potrivit autorităților române, șoferul microbuzului de linie avea viteză mare, deși se afla într-o localitate. La un moment dat, a ieșit pe contrasens, în încercarea de a evita impactul cu un SUV, care ar fi frânat brusc în fața sa. Atunci, însă, s-a ciocnit frontal cu un automobil în care se aflau patru oameni.
La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și două echipaje de la descarcerare. Șoferița autoturismului a murit pe loc, după ce a fost proiectată prin parbriz, iar alte trei persoane aflate în aceeași mașină au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui susțin că niciunul din cei zece călători din microbuzul înmatriculat în Republica Moldovanu a fost rănit. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. 
02 March 2018 17:11 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717