Știrile Curente

Meteo Horoscop
Ultimele pregătiri pentru Oscar
Doar câteva zile ne despart de cea mai așteptată ceremonie din industria cinematografică. La Los Angeles se pun la punct ultimele detalii pentru gala Oscar. În fața Teatrului Dolby a început să fie întins covorul roșu, pe care urmează să pășească cele mai cunoscute vedete de cinema.  Bulevardul Hollywood din fața Teatrului Dolby este plin de muncitori care pregătesc totul în detaliu pentru ca ediția a 90-a a galei premiilor Oscar să fie fără cusur. În noaptea de duminică spre luni, mii de staruri urmează să-și facă apariția la ceremonia organizată de Academia Americană de Film.
Cu câteva zile înainte de eveniment, în apropierea Teatrului Dolby a fost amplasată o statuie a producătorului american Harvey Weinstein, aflat în centrul celui mai mare scandal sexual de la Hollywood.
Din octombrie 2017, peste 70 de femei l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire şi agresiune sexuală. Toate aceste cazuri sunt anchetate, iar producătorul de film a fost exclus din asociaţiile şi academiile de film din care făcea parte. 
02 March 2018 19:38 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717